Запіканка з кабачків з бринзою і твердим сиром: простий рецепт
від Denzhyttya
28 Червня, 2020
Запіканки відрізняються насиченістю смаків і простотою приготування, так само їх люблять діти. І якщо ваші діти не люблять овочі, то дана страва відмінний вихід із ситуації.
Необхідні продукти:
- Кабачки – 1 кг
- Бринза – 200 г
- Сир твердий -150 г
- Соняшникова олія – 100 г
- Часник – 1 зубчик
- Сіль
- Чорний мелений перець.
Приготування запіканки
- Кабачки промити і нарізати грубими кружечками, поварити в киплячій підсоленій воді протягом 10 хвилин, відцідити і укласти на деко.
- Змішати терту бринзу з сиром. Злегка посолити і отриману масу викласти рівним шаром поверх кабачків. Зверху посипати перцем, нарізаним або у вигляді кашки часником, залити соняшниковою або оливковою олією і запікати в помірно гарячій духовій шафі приблизно 30-35 хвилин.
- Подавати страву необхідно теплою, прикрасивши зверху тертим сиром і зеленню за смаком. До запіканки можна приготувати соус зі сметани з часником і кінзою. Смачного.
Джерело:
mandarynka.com.ua