Знаменитий «Херсонський салат». Закриваємо на зиму, зберігаючи вітаміни

Салат з помідорів і солодкого перцю, цибулі. Таке доповнення до основних страв вам точно сподобається, він просто ідеально поєднує в собі смаки свіжих овочів.

Інгредієнти:

  • помідори, 2 кг
  • болгарський перець, 1 кг
  • часник, 4 зубчики
  • цибуля, 800 г
  • гострий перець за смаком
  • перець духмяний, лавровий лист, насіння коріандру
  • олія соняшникова
  • оцет
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Помідори, цибулю , солодкий перець і  гострий, ріжемо шматочками.
  2. Заправляємо салат сіллю, перцем, олією і оцтом.
  3. Залишаємо на 1 годину, періодично перемішуючи.
  4. Розкладаємо в чисті банки, ущільнюємо і заливаємо маринадом. Накриваємо кришками.Знаменитий «Херсонський салат». Закатуємо на зиму, зберігаючи вітаміни
  5. Ставимо банки в каструлю на рушник і заливаємо воду по плечики банок.
  6. Стерилізуємо з моменту закипання води в каструлі протягом 30 хвилин.
  7. Закручуємо кришки, перевертаємо і вкутуємо до охолодження.
  8. Зберігаємо заготовку в підвалі або  в  коморі.

Салат виходить з приємним ароматом свіжих овочів, буде ідеальним доповненням до м’ясних закусок і гарнірів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: