“Зимова казка”: смачна та проста у приготуванні капуста з грибами на зиму

Сьогодні приготуємо дуже простий і смачний салат на зиму з капусти з грибами “Зимова Казка”. Цей салат ще називають універсальним, тому що його можна використовувати як гарнір і додавати в перші страви. Всім рекомендую спробувати його.

Інгредієнти:

  • Гриби печериці – 1 кг.
  • Помідори – 1 кг.
  • Капуста – 1 кг.
  • Соняшникова олія – 250 мл.
  • Сіль – 2 ст. ложки.
  • Цукор – 4 ст. ложки.
  • Оцтова есенція 70% – 1 чайна ложка.

Вихід 4 банки обсягом 700 мл.

Приготування:

  1. Гриби (у мене печериці) розрізаємо на чотири частини, маленькі грибочки можна залишити цілими.Капуста з грибами на зиму "Зимова казка": смачна та проста у приготуванні
  2. Свіжу капусту нарізаємо тонкою соломкою.
  3. У свіжих помідорів видаляємо плодоніжку та нарізаємо середніми часточками.Капуста з грибами на зиму "Зимова казка": смачна та проста у приготуванні
  4. Порізані печериці відварюємо у киплячій воді п’ять хвилин та виймаємо.Капуста з грибами на зиму "Зимова казка": смачна та проста у приготуванні
  5. Капусту та помідори перекладаємо в глибоку ємність і додаємо відварені печериці.
  6. Додаємо олію 250 мл, сіль 2 ст ложки і цукор 4 ст ложки.Капуста з грибами на зиму "Зимова казка": смачна та проста у приготуванні
  7. Салат ставимо на повільний вогонь і варитимемо протягом однієї години періодично помішуючи.Капуста з грибами на зиму "Зимова казка": смачна та проста у приготуванні
  8. За 15 хвилин до готовності додаємо 1 чайну ложку 70% оцтової есенції.
  9. Гарячий салат розкладаємо в чисті банки і зберігати його можна в домашніх умовах.

Такий салат готується дуже просто, добре зберігається, має ніжний і приємний смак. Готую його багато років поспіль, моїй родині дуже подобається, сподіваюся, що сподобається і Вам.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: