Печиво, яке тане в роті. Ніжне, без яєць і розпушувача

Печиво, яке тане в роті. Ніжне, без яєць і розпушувача

Дивлячись на список інгредієнтів до цього печива, важко уявити результат, адже в складі немає ні яєць, ні розпушувача або соди.

Проте випічка виходить дуже м’якою і ніжною, що тане в роті.

Пісочне печиво зберігається кілька днів, тому можете робити декілька порцій .

Але надовго такі ласощі не затримуються, тим більше якщо в будинку є діти.

Складові:

  •  Вершкове масло 250 г
  •  Цукрова пудра 1 скл.
  •  Соняшникова олія 80 мл
  •  Крохмаль 4 ст. л.
  •  Пшеничне борошно 3,5 скл.
  • Ванільний цукор 10 г

Рецепт приготування:

  1. У глибоку миску помістіть розм’якшене вершкове масло, 0,5 скл. цукрової пудри, ванільний цукор і влийте олію (вона повинна бути свіжою, без запаху). Змішайте все за допомогою блендера або міксера.
  2. Продовжуючи змішувати, всипте крохмаль, а потім 1 скл. борошна, добре перемішайте.
  3. Додайте ще 1 скл. муки і замішуйте  тісто вже ложкою.
  4. Викладіть тісто на стіл, посипаний 1 скл. борошна, починайте замішувати його руками і в процесі додайте решту борошна.
  5. Розділіть тісто на 3 частини, кожну скачайте ковбаскою. Наріжте скачане тісто на кільця.
  6. Деко застеліть пекарським  папером і викладіть на нього печиво. Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.
  7. Готове печиво  посипте  цукровою пудрою, поки воно гаряче.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: