Баклажани по-грузинськи. Дуже смачна овочева закуска

Баклажани по-грузинськи – шалено смачна страва. Цією стравою можна сміливо пригощати найдорожчих гостей.

Інгредієнти:

  • баклажани
  • морква
  • петрушка
  • стручковий червоний гіркий перець
  • часник
  • сіль
  • цукор
  • оцет
  • олія соняшникова

Приготування:

  1. Вимийте баклажани, краї обріжте і відваріть, поки вони не стануть м’якими. Потім покладіть під вантаж і залиште на ніч.
  2. Натріть моркву на великій тертці, додайте нарізані петрушку і часник.
  3. У соняшникову олію додайте оцет 1:1, потім цукор і сіль.
  4. Розріжте баклажани на дві частини вздовж, одну з них змастіть морквяно-часниковою сумішшю і накрийте зверху другою частиною.
  5. Перекладіть баклажани в каструлю і пересипте нарізаним гірким перцем. Потім залийте олійно-оцтовою сумішшю.
  6. Баклажани будуть готові через добу. Зберігайте в прохолодному місці.Баклажани по-грузинськи. Смачнішої овочевої закуски я не пробувала

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: