Бюджетні котлети з капусти з фаршем, які дуже подобаються моїм онукам

Діти найбільші привереди часом навіть не знаєш чим їх нагодувати. Капусту вони взагалі ні в якому вигляді не любили. Але я знайшла вихід, як їх нагодувати. Я почала готувати їм капустяні котлетки. Такі котлети їм подобаються більше. Котлети виходять набагато ніжнішими і соковитішими, ніж звичайні. Готувати їх просто і швидко, можна як із молодої, так і зі старої капусти.

Інгредієнти:

  • фарш (будь-який) – 500 гр.
  • капуста – четвертинка качана,
  • цибуля – 2 шт.
  • часник – 2-3 зубчики
  • яйце – 1 шт.
  • манка (за бажанням) – 1 ст.л.
  • сіль, перець, улюблені приправи за смаком
  • борошно або панірувальні сухарі
  • олія соняшникова – 3-5 ст.л.
  • зелень.

Приготування:

  1. Тонко нашаткувати капусту, так вона менше відчуватиметься в котлетах.Бюджетні котлети з капусти з фаршем, які дуже подобаються моїм онукам
  2. Скласти у миску. Посолити і трохи пом’яти руками. Відставити убік, щоб капуста пустила сік.Бюджетні котлети з капусти з фаршем, які дуже подобаються моїм онукам
  3. Почистити цибулю та часник. Цибулю порізати дрібними кубиками.
  4. Фарш викласти в каструльку, посолити, поперчити, додати приправи, манку, цибулю та часник, пропущений через прес або дрібно нарізаний. Перемішати.
  5. Капусту ще раз добре перемішати та перекласти у фарш, додати яйце. Все ретельно вимішати. Накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 30 хвилин.
  6. У розігріту сковороду налити олію.
  7. З отриманої маси, вологими руками, зробити котлети.Бюджетні котлети з капусти з фаршем, які дуже подобаються моїм онукам
  8. Обваляти в борошні або панірувальних сухарях.Бюджетні котлети з капусти з фаршем, які дуже подобаються моїм онукам
  9. Обсмажити по обидва боки, до апетитної скоринки, на середньому розжаренні плити, під кришкою.Бюджетні котлети з капусти з фаршем, які дуже подобаються моїм онукам
  10. Всі котлети скласти в сотейник, додати трохи гарячої води, накрити кришкою і пропарити на повільному вогні 15-20 хвилин. За бажання можна зробити густу підливу.

Подавати можна до будь-якого гарніру. Посипати нарізаною зеленню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: