Часничні грінки з двома видами сиру та зеленню

Інгредієнти:

  • 1 свіжий буханець білого хліба
  • 6 столових ложок олії
  • 1 подрібнений зубчик часнику
  • 1 чайна ложка свіжої петрушки
  • 1 склянка тертої твердої моцарели
  • 1/3 склянки тертого пармезану

Приготування:

  1. Змішайте м’яке масло з подрібненим часником і петрушкою.
  2. Розрізати хліб навпіл уздовж і змастити хліб маслом.
  3. Розігріти духовку до 175 ℃ і випікати хліб в духовці протягом 15 хвилин.
  4. Спочатку посипте тертим пармезаном, потім прикрийте шаром моцарели.
  5. Поставте назад в духовку і запікайте, поки сир не почне пузиритися.
  6. Посипати зверху дрібно нарізаною свіжою петрушкою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: