Чізкейк із печивом «Орео» без випічки

Ці смачні ласощі сподобаються любителям ніжних десертів без випічки.

Вершковий шар із гладкою шовковистою структурою відмінно поєднується із солодкою пісочною основою з печива «Орео». А хрумка крихта цього печива, що зустрічається в ніжному кремі, – щось неймовірно смачне!
Готується такий чізкейк легко та швидко та відмінно підходить для будь-яког свята. Крім того, для приготування десерту не потрібно стояти біля плити або включати духовку. Виглядає чізкейк красиво та вишукано, тому головне встигнути за вашими домашніми урвати шматочок.

Інгредієнти:

  • Цукор ванільний 5 г
  • Сир вершковий 500 г
  • Вершки 1 50 мл
  • Вершкове масло 80 г
  • Цукрова пудра 50 г
  • Печиво “Орео”350 г
  • Желатин 10 г

Приготування:

Етап 1 / 9

Підготувати необхідний набір інгредієнтів: печиво орео, вершковий сир (наприклад, маскарпоне), вершкове масло, вершки від 30%, цукрову пудру, желатин, воду та ванільний цукор.
Для прикраси десерту можна використовувати ягоди, листочки м’яти тощо.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап 1
Етап 2 / 9
Печиво орео (без білого прошарку) подрібнити блендером.
Вершкове масло|мастило| розтопити в мікрохвильовій печі.
З’єднати подрібнене печиво та розтоплене вершкове масло та перемішати до однорідності.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 2

Етап 3 / 9
Викласти отриману масу в роз’ємну форму для випічки (діаметр 20 см) і добре утрамбувати по дну.

Поставити форму з основою у холодильник на 40-60 хвилин.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 3
Етап 4 / 9
Згодом залити водою желатин і залишити розбухати.
У глибокій мисці з’єднати вершковий сир, цукрову пудру та ванільний цукор.
Збити до однорідності на низькій швидкості міксера.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 4

Етап 5 / 9
В окремій тарі збити холодні (!) вершки до пишного густого стану, щоб вони тримали форму.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 5
Етап 6 / 9
Набряклий желатин розпустити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і трохи остудити.
Додати до желатину пару ложок збитого крему та перемішати.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 6

Етап 7 / 9
З’єднати разом збиті вершки, збитий вершковий крем та желатин.
Акуратно перемішати лопаткою.
Щоб отримати гарний розріз чізкейку, можна додати до крему трохи подрібненого печива.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 7
Етап 8 / 9
Крем, що вийшов, вилити у форму з пісочною основою, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник для застигання мінімум на 4 години.
Щоб акуратно витягти чизкейк і не пошкодити краї, можна використовувати фен. Для цього рівномірно прогріти феном борти форми зовні протягом 1 хвилини, потім акуратно розстебнути форму.

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 8

Етап 9 / 9
Провести ножем вздовж стінок форми, розкрити роз’ємну форму і перекласти чізкейк на тарілку.
Прикрасити чізкейк половинками печива орео, збитими вершками, ягодами та листочками м’яти.
Або декорувати за смаком.
Смачного!

Чізкейк із печивом «Орео» без випічки. Етап: 9

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: