Cирник більше не печу: ніжна сирна начинка і смачне шоколадне тісто, ідеальне поєднання

  • CИРНИК БІЛЬШЕ НЕ ПЕЧУ: НІЖНА СИРНА НАЧИНКА І СМАЧНЕ ШОКОЛАДНЕ ТІСТО, ІДЕАЛЬНЕ ПОЄДНАННЯ
Cирник більше не печу: ніжна сирна начинка і смачне шоколадне тісто, ідеальне поєднання

Інгредієнти:

Тісто:
  • борошно 250 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • цукор 100 г.
  • яйця курячі 1 шт.
  • сметана 2 столові ложки.
  • какао 2 столові ложки.
  • розпушувач тіста 1 чайна ложка.

Сирна начинка:

  • сир 1 кг.
  • яйця курячі 5 шт.
  • масло вершкове 100 г.
  • цукор 1 склянка.
  • цукор ванільний 11 г.
  • пудинг 1 шт.
  • курага 150-200 г.

Приготування:

  1. Готуємо тісто: для цього змішуємо м’яке масло, сметану, борошно, яйце, розпушувач, какао і замішуємо тісто. Тісто ставимо в морозильну камеру на 3 години. Ділимо тісто на 2 однакові частини.
  2. Сир двічі перемелюємо на м’ясорубці або розбиваємо блендером до однорідної маси без крупинок.
  3. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром до білого. Додаємо до сиру. Також додаємо розм’якшене вершкове масло, пудинг і ванільний цукор. Перемішуємо масу.
  4. Білки збиваємо до стійкої піни. Додаємо до сирної маси і акуратно перемішуємо зверху вниз.
  5. Курагу промиваємо окропом і нарізаємо на смужки.
  6. Форму для випічки застилаємо пергаментом. У форму на тертці з великими отворами натираємо половину тіста, рівномірно розподіляємо.
  7. Викладаємо половину сирної начинки. На начинку викладаємо шматочки кураги.
  8. Накриваємо другою частиною начинки. Зверху натираємо другу частину тіста на тертці з великими отворами. Випікаємо в раніше розігрітій духовці при температурі 180 ℃ одну годину.

Смачного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: