Декілька порад, щоб оладки стали пишними

Оладки на кефірі завжди вдалі, добре пропікаються, виходять пишними та повітряними, ніжними, м’якими.

Інгредієнти:

  • кефір, 500 г
  • борошно, 500 г
  • сіль дрібку
  • цукор, 1.5 ст
  • сода дрібка
  • яйце, 1 шт
  • олія соняшникова, 2 ст.л

Приготування:

  1. Щоб тісто вийшло, всі інгредієнти вводимо в теплий кефір, так кисломолочне середовище виходить одноріднішим і сода швидко почне в ньому активуватися.
  2. Яйце, сіль та цукор перебиваємо віночком і змішуємо з кефіром. Вливаємо олію, перемішуємо.
  3. Всипаємо просіяне борошно і соду, вимішуємо до однорідності.
  4. Обсмажуємо оладки на олії.Мої оладки не схожі на підошву. Декілька порад, щоб оладки стали пишними
  5. Подаю зі сметаною, ягідними сиропами, шоколадними пастами чи медом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: