Домашній тірамісу без яєць з персиком

Домашній тірамісу без яєць з скибочками соковитого свіжого персика швидко стане вашим фаворитом серед тортів.

За основу ми взяли ніжний сметанний крем зі згущеним молоком. А замість коржів використовували знамените печиво Савоярді, просочене кавою. Знайомий смак десерту ми розбавили персиком, що зробило торт незвичайним і по-літньому свіжим. Тірамісу з фруктами прекрасно підійде до чаю або кави для всієї родини.

Інгредієнти:

  • сметана 500 г
  • Згущене молоко 300 г
  • печиво савоярді 200 г
  • персик 1-2 шт.
  • желатин 15 г
  • вода 150 мл
  • Кава 250 мл
  • Какао-порошок за смаком

Приготування:

  1. Змішайте сметану зі згущеним молоком. Збийте міксером до однорідності.сметанний крем
  2. Помийте персик, розріжте навпіл і вийміть кісточку. Наріжте тонкими скибочками.свіжий персик
  3. Залийте желатин водою і залиште на 15 хвилин. Розпустіть желатин на паровій бані. Коли охолоне, додайте в сметанну масу. Перемішайте.сметана з желатином
  4. Заваріть міцну чорну каву. Занурьте половину печива в каву і викладіть на дно форми. Змастіть кремом, а зверху розподіліть шматочки персика.десерт з печива
  5. Викладіть другий шар печива, потім крем, персики і знову крем. Засипте тірамісу какао і поставте в холодильник мінімум на 2 години.торт без випічки

Ви приготуєте повітряний торт без випічки всього за кілька хвилин. Залишиться тільки почекати, поки він застигне.  Десерт настільки легкий, що ви навіть не помітите, як з’їсте його.

Насолоджуйтесь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: