Дріжджові булочки з фаршем у духовці

Пишні та повітряні дріжджові булочки виходять смачними та ситними. Їх можна подавати як доповнення до супу або закуски. Незважаючи на те, що тісто використовується дріжджове, жодних проблем із ним не виникає. Дотримуйтесь інструкцій та отримуйте ароматні булочки з начинкою!

В інгредієнтах до рецепту булочок з фаршем із дріжджового тіста вказано яловичий фарш. Однак, ви можете використовувати й інше м’ясо, а також суміш різних видів фаршу. Те саме стосується спецій та приправ: експериментуйте, щоб отримати ідеальне поєднання!

Інгредієнти:

  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Молоко – 120 мл
  • Вода – 120 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1,5 ч. л.
  • Вершкове масло – 1 ч. л.
  • Соняшникова олія – 40 мл
  • Пшеничне борошно – 2,5 склянки
  • Яловичий фарш – 150 г
  • Чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.
  • Червоний перець мелений – 0,5 ч. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Крохмаль – 0,5 ч. л.
  • Твердий сир – за смаком

Приготування:

  1. Сухі дріжджі та цукор залийте теплим молоком та теплою водою, перемішайте.Дріжджові булочки з фаршем у духовці
  2. Влийте білок та олію. Всипте борошно та 1 ч. л. солі, замісіть тісто.
  3. Вмішайте у дріжджове тісто вершкове масло. Накрийте його плівкою та залиште підніматися.Дріжджові булочки з фаршем у духовці
  4. Щоб приготувати начинку, змішайте фарш із подрібненою цибулею, крохмалем, сіллю та двома видами перцю.Дріжджові булочки з фаршем у духовці
  5. Скачати з м’ясної начинки невеликі кульки і викласти їх на тарілку.Дріжджові булочки з фаршем у духовці
  6. Тісто, що піднялося, вимісіть на присипаній борошном поверхні.
  7. Розділіть тісто на 12 частин, кожну скачайте в кульку. Накрийте тісто плівкою та залиште підніматися у формі для випікання.Дріжджові булочки з фаршем у духовці
  8. Продавіть центр кожної булочки, покладіть туди м’ясні кульки.Дріжджові булочки з фаршем у духовці
  9. На кожну булочку викладіть по скибочці твердого сиру, змажте булочки жовтком. Випікати при 180 °С до готовності.Дріжджові булочки з фаршем у духовці

Мені такі відкриті булочки з начинкою з фаршу подобаються значно більше, ніж закритий варіант, коли начинка всередині. Завдяки жовтку випічка виходить красивою та рум’яною. І скибочки сиру вдало доповнюють смак булочок!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: