Хрумкі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для вечірніх посиденьок

Хрумкі кабачки по-корейськи: бюджетна закуска для вечірніх посиденьок

Усі ми знаємо, як готувати хрумку та пікантну моркву по-корейськи. А як щодо кабачків?

Ця страва справжній хіт сезону, а кабачки, приготовлені таким способом, вам точно сподобаються! Це неймовірний салат є ідеальною закускою, і мої гості її першою змітають зі столу.

Отож, ми ділимося з вами найкращим рецептом приготування кабачків, який стане для вас справжньою знахідкою.

Складові:

  • кабачок 500 г
  • кунжут 1 ч. л.
  • часник 4 зуб.
  • лимонний сік 1 ст. л.
  • червоний перець мелений 0,5 ч. л.
  • паприка 1 ч. л.
  • мед 2 ч. л.
  • соєвий соус 1 ст. л.

Приготування:

Промийте кабачки та наріжте їх кружальцями. Скибки мають бути тонкими, а великі кабачки краще одразу нарізати півкільцями.

Помістити овочі в миску та всипати туди 1 ч. л. солі. Все ретельно вимішати та залишити на пів години.

Моркву очистити та нарізати соломкою. А ще краще натерти на терці для моркви по-корейськи. Додати в миску ще дрібку солі, вимішати й також залишити на пів години.

Очистьте часник та пропустіть через прес 4 зубчики. Змішати часник з соєвим соусом, медом та 1 ч.л. лимонного соку. Потім ще додати мелений гострий перець і паприку.

З кабачків та моркви потрібно злити рідину та змішати овочі.

Додати до них готову заправку з часнику. Також додайте до салату 50 г теплої рослинної олії. Перемішайте овочі з заправкою та помістіть в холодильник на 20 хвилин.

Посипати овочі кунжутом та рубаною зеленню. Смачного!

Ваша смачна та хрустка закуска готова! Спробуйте приготувати, ви будете здивовані!

Хіба можна встояти перед цією чудовою закускою?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: