«Корівка»: цукерки зі згущеного молока

Це максимально спрощений рецепт цукерок «Корівка». Готую ласощі з 3 інгредієнтів: згущеного молока, масла та цукру. Однак іноді додаю в нього дрібку солі, щоб десерт не був настільки нудотним. З цієї кількості продуктів у мене виходить близько 900 г цукерок. Почнемо!

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 150 г
  • Цукор – 500 г
  • Згущене молоко – 380 г

Приготування:

  1. У сотейник із товстим дном пересипте цукор. Поставте його вогонь. Тепер до цукру додайте масло. Коли вони розтопляться і закиплять, додайте в сироп згущене молоко.«Корівка»: цукерки зі згущеного молока
  2. Перемішайте та доведіть масу до кипіння. Помішуючи сироп силіконовою лопаткою, варіть на слабкому вогні кілька хвилин. Маса повинна загуснути і стати темнішою.«Корівка»: цукерки зі згущеного молока
  3. На останньому етапі приготування можете додати в сироп сіль. Додайте трохи та обов’язково спробуйте результат. Гарячу масу перелийте у форму, вистелену пергаментом.«Корівка»: цукерки зі згущеного молока
  4. Розрівняйте сироп та відправте його на балкон остигати. Як тільки маса стане твердою, наріжте кубиками і подавайте до чаю. Ласощі зі смаком дитинства готові!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: