Кабачкові брізолі: авторський рецепт

  • Кабачкові млинці, фаршировані фаршем і запечені зі сметаною в духовці.
Буду готувати все літо! Кабачкові брізолі: авторський рецепт

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який – 300 г;
  • кабачок – 1 шт;
  • молоко – 160 мл;
  • борошно;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль – дрібка;
  • цукор за смаком;
  • сметана;
  • сир.

Процес приготування брізолі

Продукти беріть в будь-якому обсязі, а муки – рівно стільки, скільки потрібно для тіста, як для млинців.

Кабачок ріжемо шматками і перебиваємо до стану пюре за допомогою погружного блендера.

Змішуємо з яйцями, сіллю, перемішуємо.

Порада: наріжте ще зелені і додайте за смаком часник.

Вливаємо тепле молоко, додаємо цукор і всипаємо борошно, вимішуємо віночком тісто, вливаємо олію і перемішуємо.

Смажимо млинці з двох сторін.

Фарш заправляйте улюбленими спеціями, сіллю, подрібненим часником, нарізаною зеленню.

Змащуємо кожен млинець фаршем і звертаємо рулетом, підвертаючи краї.

Буду готувати все літо! Кабачкові брізолі: авторський рецепт

Трубочки викладаємо у форму для запікання.

Змащуємо верх млинців сметаною, промазуємо краї.

Буду готувати все літо! Кабачкові брізолі: авторський рецепт

Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо 35 хвилин.

Посипаємо тертим сиром і допікаємо ще 5 – 10 хвилин.

Буду готувати все літо! Кабачкові брізолі: авторський рецепт

Подаємо з різними гарнірами, салатами зі свіжих овочів. Не завадять і різні соуси, як сметанні, так і гострі томатні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: