Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму

Усією сім’єю дуже любимо смажені кабачки. Тільки коли готуєш дуже багато запахів смаженої олії. Колега на роботі пригостила мене альтернативним варіантом, приготовленим у духовці. Тепер готую кабачки за цим рецептом.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.
  • соняшникова олія.

Для паніровки:

  • твердий сир – 100 гр.
  • панірувальні сухарі – 0,7 ст.
  • по 0,5 ч. ложки паприки, базилік, сіль, суміш перців.
  • 2 зубчики часнику.

Приготування:

  1. Кабачки купила молоденькі, помила і шкірку не знімала. Нарізала пластинками вздовж товщиною 5-6 мм. Усі шматочки змастила олією.
  2. Потім приготувала паніровку. Сир натерла на дрібній тертці.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму
  3. Додала панірувальні сухарі (найкраще домашнього приготування). Заправила спеціями та часником. Все старанно перемішала.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму
  4. Кожен шматочок кабачка опускала на панірування стороною, змащеною олією.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму
  5. Потім змастила олією зворотний бік і добре обваляла паніровкою.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму
  6. Деко застелила пергаментом і виклала підготовлені шматочки кабачка.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму
  7. Запікала в розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистого кольору.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму

Вийшла чудова закуска. Кабачки ніжні всередині з хрусткою скоринкою. Подала із соусом на основі сметани з маринованим огірком.Колега по роботі навчила готувати кабачки по-новому: жодної олії та диму

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: