Літній лимонад з кавуна
від Denzhyttya
4 Липня, 2020
Інгредієнти на 2 порції:
- Охолоджений кавун;
- Кілька гілочок лимонної м’яти;
- 10 г свіжого імбиру;
- 50 мл лимонного соку;
- Цукор (цукровий сироп);
- 250 мл мінеральної води.
Наріжте чверть кавуна кубиками і нанизайте їх на дерев’яну шпажку. З решти м’якоті видаліть кісточки, зробіть пюре за допомогою блендера і додайте лимонну м’яту.
Очистіть імбир, натріть його на тертці і додайте в приготовану суміш. Влийте лимонний сік, додайте цукровий сироп .
Гарно перемішуйте отриману суміш до тих пір, поки не розчиниться цукор. Перелийте її в глечик і поставте в холодильник на пару годин. Якщо у вас немає часу чекати 2 години , можна додати мінеральну воду і трохи льоду.
Прикрасьте лимонад м’ятою, дерев’яними паличками з шматочками кавуна і подавайте до столу.