Мармелад з варення

Мармелад з варення готується швидко і просто. Можете брати будь-яке варення, яке є на ваших полицях: вишневе, полуничне, порічкове. А головне, ви будете впевнені, що ніякої хімії в десерті немає!

мармелад з варення

Інгредієнти:

  • смородинове варення 200 г
  • вода 200 мл
  • Агар-агар 10 г

Приготування:

  1. Залийте агар-агар холодною водою і залиште на 10 хвилин для набухання.агар-агар
  2. Процідіть суміш в сотейник і доведіть до кипіння. Потім додайте проціджене через сито варення. Знову доведіть до кипіння і варіть ще 2-3 хвилини, постійно помішуючи.суміш для мармеладу
  3. Дайте масі охолонути 10 хвилин, а потім перелийте її в форму, застелену харчовою плівкою. 30-40 хвилин десерт повинен постояти при кімнатній температурі, а потім можна переміщати його в холодильник.мармелад в формі
  4. Вийміть мармелад з форми і наріжте порційними шматочками.нарізування мармеладу

Якщо хочете зробити домашній мармелад більш ошатним, перед подачею на стіл можна обваляти його в кокосовій стружці, цукрі або в цукровій пудрі. До речі, замість варення можна використовувати відварені заморожені ягоди, якщо такі залежалися в вашій морозилці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: