Маринована цибуля

Ріпчаста цибуля в сирому вигляді додають до багатьох страв, найчастіше в салати. Ось тільки гострий смак і різкий запах цього пікантного овоча до вподоби не всім. Звичайно, солодкий цибулька з легкою гіркуватістю надає салатам і закусок гостроти, але що робити, якщо вам попався занадто гіркий сорт?

Існує простий і перевірений спосіб замаринувати цибулю перед додаванням до основної  страви. Після такої обробки цибулю можна використовувати навіть як самостійну закуску, Яка підходить до м’яса, відварених овочів і просто до хліба. Ароматна, хрустка і солодкувата цибулька змінить ваше ставлення.

Оцет використовуйте 9% -й, а воду попередньо прокип’ятіть і остудіть. Слід врахувати, що червону і білу цибулю маринують окремо.

Інгредієнти:

  • Цибуля 3 шт.
  • вода 1 скл.
  • оцет 4 ст. л.
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 1 ч. Л.
  • кріп за смаком

Приготування:

  1. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями.маринована цибуля
  2. Змішайте крижану кип’ячену воду, оцет, сіль і цукор. Досягніть повного розчинення сипучих компонентів.рецепт маринованої цибулі
  3. Залийте цибулю маринадом і залиште на 20 хвилин. Злийте рідину перед подачею – цибуля готова до вживання!цибуля до шашлику

Подавати мариновану цибулю можна не тільки до м’яса і риби. Її також використовують для приготування салатів і соковитих бургерів. Якщо вам не подобається гіркий присмак, використовуйте більш делікатну червону цибулю (її ще називають ялтинською).

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: