Рибний суп з томатами

Смачний варіант рибного супу, який за смаком не схожий на всі інші рибні супчики, він ще не тільки дуже смачний, але і швидко готується. Пощастило мені його перший раз спробувати в кафе, з тих пір його готую вдома.

Інгредієнти:

  • червона риба – 300 г
  • картопля – 500 г
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1 шт
  • томати– 1-2 шт (або томатна паста)
  • вершки 20% – 300 мл
  • сіль – 1 ч.л.
  • чорний перець – за смаком
  • лавровий лист – 1-2 шт
  • вода – 2 л.

Приготування:

  1. І так овочі очистимо, картоплю поріжемо кубиками або соломкою як Вам подобається.
  2. Моркву натремо на грубій терці, цибулю порізати кубиками. Беремо сковорідку наливаємо олію кладемо цибулю і смажимо до напівпрозорості, додаємо моркву і смажимо ще хвилини 2-3.Рибний суп з помідорами: рецепт взяла в кафе
  3. З помідора знімаємо шкірку, спочатку заливаємо кип’ятком, залишаємо на хвилини 2, потім виймаємо і опускаємо в холодну воду, ножем робимо надріз і знімаємо шкірку.
  4. Одночасно беремо каструлю, наливаємо в каструлю воду приблизно 2 літри, Я для супу беру зазвичай каструлі побільше, сьогодні у мене об’ємом каструля 4,7 літра.
  5. Як вода закипить, кладемо нарізану картоплю і варимо хвилин 10. Додаємо зажарку до картоплі і варимо до готовності овочів.
  6. Беремо червону рибу, у мене форель, можна горбушу, кету, поріжемо кубиками.
    Рибний суп з помідорами: рецепт взяла в кафе
  7. Кладемо рибу в суп, додаємо сіль 1 ч.л.,  варимо пару хвилин і вливаємо вершки у мене жирністю 20%. Зелень поріжемо і додамо в суп, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.
  8. Дамо супу настоятися хвилин 10 і подаємо до столу.

Незвичайний смак надає супчику додавання помідора. До речі, можна замість свіжої риби взяти рибні консерви.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: