Медовий торт. Дуже м’який і ніжний, як пух!

Смачний медовий торт, ніжний, м’який і добре просочений.

Інгредієнти:

  • борошно, 450 – 500 г
  • мед, 4 ст.л
  • сода, 0.5 ч.л
  • яйця, 5 шт
  • розпушувач, 1 пакетик
  • цукор, 150 м

крем:

  • вершки, 200 мл;
  • ванілін.

Приготування:

  1. Мед ставимо на невеликий вогонь і варимо до закипання, знімаємо з вогню і змішуємо з содою. Охолоджуємо.
  2. Збиваємо яйця до пишної піни, потім змішуємо з медової масою і збиваємо віночком.
  3. Всипаємо розпушувач, перемішуємо і всипаємо частинами просіяне борошно.
  4. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо тісто, розрівнюємо.
  5. Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо до рум’яності.
  6. Для крему змішуємо вершки з ваніліном і збиваємо до легкості.
  7. Охолоджений корж ріжемо на три частини і кожну розрізаємо на 2 коржі.
  8. Обрізки перетворюємо в крихту.
  9. Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, посипаємо крихтою.

Ставимо в холодильник на кілька годин. Приємного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: