На Новий рік дивую всіх салатом Олів’є тільки таким

Навіть класичний салат олів’є можна зробити так, що він сподобатися всім, навіть більше. Родзинка салату – це обсмажене куряче м’ясо, яке і дає салату неповторний смак і аромат.

Інгредієнти:

  • куряче філе, 400 г;
  • сіль перець;
  • картопля, 3 шт;
  • морква, 1 шт;
  • огірок свіжий або маринований, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • горошок консервований, 1 банка;
  • цибуля зелена, майонез.

Приготування:

  1. Відварюємо яйця, охолоджуємо.
  2. Куряче м’ясо ріжемо кубиками, обсмажуємо на розігрітому вершковому маслі ( на невеликому вогні , ледь обсмажуємо) . Накриваємо кришкою і тушкуємо.
  3. Коли виділиться рідина, солимо і перчимо, перемішуємо і смажимо до випаровування соку і рум’яності. Виймаємо шматочки з сковороди і охолоджуємо.
  4. Картоплю, огірок і цибулю, моркву ріжемо кубиком.
  5. За бажанням можна ще взяти зелену цибулю. ( А ще , цікаву нотку додає ківі , можете порізати кубиком ківі 1 шт , також буде смачно )
  6. Змішуємо всі продукти, пробуємо на сіль, якщо треба – досолюємо і заправляємо майонезом.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: