Неймовірно смачно, і чому я раніше так не готувала! Маринована скумбрія

Цей старий спосіб маринування скумбрії дуже хороший і якщо ви хоч один раз приготуєте рибу саме так, більше ніякі інші рецепти, вам не будуть потрібні. Головне – це свіжа і якісна риба.

Інгредієнти:

  • Скумбрія 1 шт.
  • Сіль 1 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Часник 3 зуб.
  • Кріп за смаком (пару гілочок)
  • Морква по-корейськи 50 г

Приготування:

  1. Рибу обробляємо на філе, просушуємо паперовими рушниками.
  2. Змішуємо сіль з цукром.
  3. Філе викладаємо на харчову плівку і з двох сторін обсипаємо сумішшю солі і цукру.
  4. Часник натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес і змащуємо рибу з внутрішньої сторони.
  5. Викладаємо гілочки кропу і корейську моркву.
  6. Одну половинку філе рівненько накриваємо іншою.
  7. Дуже щільно загортаємо в харчову плівку.
  8. Відправляємо рибу в холодильник на 2 години і потім перекладаємо на добу в морозильну камеру.
  9. Виймаємо і коли вже можна буде різати, коли рибка трохи стане м’якше, нарізаємо тонкими скибочками.

Порада: якщо це святкова подача, то можна прикрасити тарілку листям салату або кружечками цибулі і викладайте на них шматочки риби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: