Незрівнянний сирний торт з вишнею – покроковий рецепт

Незрівнянний сирний торт з вишнею – покроковий рецепт

Дуже ніжний десерт з вишнево-шоколадним смаком.

Інгредієнти:

  • борошно – 70 г
  • яйця – 4 шт
  • какао – 50 г
  • сіль – щіпка
  • цукор – 100 г
  • масло вершкове – 60 г
  • розпушувач – 1 ч.л

Для приготування крему візьміть:

  • сир – 250 г
  • згущене молоко – 80 г
  • пудра – 50 г
  • масло вершкове – 150 г

Для просочення коржів потрібно:

  • цукор – 2 ст.л
  • вода – 1 стакан
  • вишня – 100 г

Приготування:

  1. Збиваємо яйця, потім всипаємо сіль, цукор і збиваємо масу до густоти і стійкості. Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і додаємо в яєчну масу, збиваємо до однорідності.
  2. Борошно з’єднуємо з какао і просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Порціями додаємо в яєчну масу і вимішуємо тісто.
  3. Деко застеляємо пергаментом, змащуємо його олією або вершковим маслом, виливаємо тісто.
  4. Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо бісквіт від 6 до 8 хвилин.
  5. Остуджуємо і ріжемо на 4 частини. Обрізки подрібнюємо в крихту.
  6. Вишню змішуємо з цукром і водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Сироп проціджуємо.
  7. Сир з’єднуємо зі згущеним молоком і збиваємо блендером.
  8. Розм’якшене вершкове масло змішуємо з пудрою і збиваємо блендером до однорідності, змішуємо з сирною  масою і збиваємо.
  9. Формуємо торт, просочуючи коржі сиропом і змащуючи кремом. Обмазуємо з усіх боків і обсипаємо крихтою.
  10. Ставимо торт в холодильник на пару годин.

Незрівнянний сирний торт з вишнею - покроковий рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: