Ніжні та соковиті котлети: смачно та недорого. Чому я раніше не знала цей рецепт

Ніжні та соковиті котлети з добавками з моркви та картоплі. Виходить ситна добавка до будь-якого гарніру. Приклад смачного гарніру пропоную.

Інгредієнти:

  • фарш, 350 г
  • картопля та морква по 2 шт
  • сіль, перець, італійські трави
  • картопля, 3 шт
  • чері, 5 шт
  • вода, 100мл
  • зелень, солодкий перець

Приготування:

  1. Моркву та картоплю тремо на великій тертці. Присолюємо. Перемішуємо та залишаємо на 5 хвилин. Видавлюємо зайвий сік із маси.
  2. Змішуємо овочеву масу з фаршем, заправляємо сіллю, спеціями, запашними травами.
  3. Формуємо котлети, обвалюємо та обсмажуємо на сковороді до готовності.
  4. Картоплю ріжемо кружечками і заправляємо сіллю, спеціями, ароматними травами та шматочком тертого сиру, поливаємо олією і перемішуємо.
  5. Форму змащуємо олією і викладаємо картоплю. Запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин.Ніжні та соковиті котлети: смачно та недорого. Чому я раніше не знала цей рецепт
  6. Помідори ріжемо і з парою зубків часнику обсмажуємо протягом 3 хвилин, заливаємо водою і тушкуємо соус, солимо і перчимо.
  7. Викладаємо в соус котлети та тушкуємо під кришкою протягом 10 хвилин, посипаємо зеленню.Ніжні та соковиті котлети: смачно та недорого. Чому я раніше не знала цей рецепт
  8. Подаємо ситну вечерю або обід, готую навіть на вечерю з друзями.Ніжні та соковиті котлети: смачно та недорого. Чому я раніше не знала цей рецептНіжні та соковиті котлети: смачно та недорого. Чому я раніше не знала цей рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: