Салат за 5 хвилин

До вашої уваги рецепт чарівного салату, як на кожен день, так і до святкового столу!

Інгредієнти:

  • Морква варена – 2 шт
  • Огірки мариновані – 3 шт. ( середнього розміру)
  • Яйця – 3 шт
  • Квасоля консервована – 1 банка (250 гр)
  • Зелень – кріп
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сіль, перець за смаком
  • Майонез – 3 ст.л

Приготування:

  1. Для його приготування потрібно відварити моркву та яйця круто. До речі, моркву можна запекти у духовці у фользі. Мені подобається цей варіант приготування овочів, адже вони зберігають свою соковитість.
  2. В іншому приготування салату буде ще простіше – всі продукти по порядку потрібно нарізати дрібно моркву, огірки та яйця.
  3. Залишилося тільки перемішати всі продукти разом у салатнику з консервованою квасолею.
  4. Розсіл потрібно злити окремо. Дуже смачним буде салат, якщо відварити квасолю у солоній воді. Тільки я завжди рекомендую замочувати її перед цим у воді як мінімум на 3-4 години, оптимально – на всю ніч.
  5. Доповнити салат можна часником.
  6. Ще краще, якщо у вас зелень – нарізайте її на дрібні частини.
  7. В якості спецій використовувати раджу чорний мелений перець та сіль.
  8. Заправити салат можна магазинним чи домашнім майонезом. Перед подачею я завжди даю постояти годину в холодильнику. Але якщо вже не терпиться його спробувати – не відмовляйте собі в цій насолоді!

Страва – смачна, поживна, ситна за рахунок наявності у складі квасолі та яєць. Подавати  можна до м’яса, риби, гарнірів. Та й як самостійна закуска салат не розчарує!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: