Ніжні та соковиті м’ясні закуски на святковий стіл.

Ви витратите  обмаль часу , проте отримаєте апетитну та ситну страву, якою здивуєте всіх гостей.

Інгредієнти:

  • вода та молоко по 200 мл
  • дріжджі, 7 г
  • яйце, 1 шт
  • сіль
  • борошно, 700 г
  • масло вершкове, 150 г

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш, 500 г
  • цибуля, 3 шт
  • сіль, перець, спеції, зелень
  • олія соняшникова, 50 мл
  • жовток та молоко для змащення

Приготування:

  1. Яйце збиваємо із сіллю віночком і вливаємо тепле молоко та теплу воду.
  2. Всипаємо дріжджі, перемішуємо.
  3. Борошно просіюємо і всипаємо частинами в основу, вимішуємо м’яке і піддатливе тісто.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо у теплому місці на 40 – 60 хвилин.
  5. Фарш заправляємо дрібно нарізаною цибулею, сіллю, перцем, спеціями та дрібно різаним кропом.
  6. Тісто ділимо на порційні шматочки і розкачуємо тонкі коржики, змащуємо олією або вершковим маслом, складаємо один на одного і розкачуємо в пласт тіста.
  7. Складаємо тісто та ковбаску і ріжемо порційними шматочками.
  8. З кожного шматочка робимо стаканчик, з високими бортиками та всередину кладемо м’ясну начинку. Защипуємо верх.
  9. Викладаємо на лист, застелений пергаментом, і змащуємо збитим жовтком з молоком.
  10. Випікаємо при 200 градусах близько 20-30 хвилин.Готую через день: простий рецепт із ресторану за 30 хвилин

Пиріжки виходять такими листковими та ніжними повітряними, які просто тануть у роті. Начинку ви можете змінювати на свій смак і щоразу готувати нову закуску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: