Ніжніше будь-якого торта. Цукровий пиріг з персиків який тане в роті

Пиріг виходить дуже ніжним і ароматним, завдяки персикам, тісто стає вологим, немає необхідності використовувати додаткові просочення.

Інгредієнти:

  • вершки жирні, 100 мл
  • молоко тепле, 300 мл
  • дріжджі сухі, 8 г
  • сіль дрібка
  • цукор, 125 г
  • ванілін за смаком
  • масло вершкове розм’якшене, 50 г
  • борошно, 450 г
  • персики, 4 шт
  • масло вершкове
  • цукор

Приготування:

  1. Молоко тепле змішуємо з цукром і дріжджами і вершками. Залишаємо на кілька хвилин.
  2. Борошно просіваємо і з’єднуємо з сіллю.
  3. У борошно вливаємо рідку основу, вимішуємо.
  4. Додаємо розтоплене вершкове масло (50 г), місимо тісто.
  5. Порада: маса буде в’язкою і густою, забивати її борошном не варто.
  6. Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  7. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо тісто.
  8. Персики беріть свіжі або консервовані, ріжемо часточками і вставляємо в тісто.Ніжніше будь-якого торта. Цукровий пиріг з персиків який тане в роті
  9. У тісті робимо поглиблення і вставляємо в них шматочки вершкового масла.Ніжніше будь-якого торта. Цукровий пиріг з персиків який тане в роті
  10. Посипаємо рясно цукром і відправляємо в духовку.
  11. Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин, стежте за тим, щоб цукор не почав горіти. Можна накрити фольгою або пергаментом.
  12. Пиріг залишаємо у формі, щоб він добре охолов і подаємо до столу.Ніжніше будь-якого торта. Цукровий пиріг з персиків який тане в роті

Здоба виходить дуже пишною, повітряною, вологою, з яскравим вершковим і персиковим ароматом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: