Підлива з м’ясом. Готую щодня, тільки гарнір міняю на обід чи вечерю
від Denzhyttya
15 Листопада, 2021
Простий, але смачний рецепт підливи з м’ясом, який ви можете робити з різними гарнірами.
Інгредієнти:
- м’ясо, 700 г
- вода, 400 г
- сіль, перець, лавровий лист
- цибуля, 2 шт
- цукор щіпка
- паста томатна, 1 ст.л
- борошно, 1.5 ст.л
- масло вершкове, 30 г
Приготування:
- М’ясо беріть будь-яке, ріжемо на порційні шматочки.
- Обсмажуємо м’ясо і складаємо у каструлю.
- Обсмажуємо цибулю до золотистості, всипаємо цукор і кілька хвилин тушимо. Додаємо до м’яса.
- Заливаємо м’ясо водою і тушимо 40 хвилин.
- Вершкове масло і олію прогріваємо на сковороді, додаємо борошно, томатну пасту, бульйон і вимішуємо до однорідності.
- Солимо і перчимо на смак, всипаємо спеції та ароматні трави, лавровий лист і тушимо на невеликому вогні кілька хвилин.
- Виливаємо до м’яса і тушимо близько 10 – 15 хвилин.
Таке ніжне м’ясо з підливою подаємо до різних гарнірів, картоплі, рису та інших каш.
Джерело:
mandarynka.com.ua