Пиріжки “Цукерки” з м’ясною начинкою

Ось це пиріжки – всім пиріжкам пиріжки! Тонке тісто без яєць і дріжджів і багато соковитої м’ясної начинки. Печуться в духовці. Гарні як в гарячому, так і в холодному вигляді. Залишаються дуже м’якими і ніжними на наступний день, хоча, навряд чи вони у вас залишаться.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 350 г
  • Кефір – 150 г
  • Масло вершкове – 70 г
  • Олія соняшникова – 50 г
  • Сіль – 1 ч. л.

Начинка:

  • Фарш – 300 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Спеції – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Кунжут – для посипання

Приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти. Вершкове масло розм’якшити при кімнатній температурі або на малій потужності в мікрохвильовій печі. Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
  2. Приготуйте начинку. У фарш додайте цибулю, сіль і спеції. Перемішайте.Пиріжки "Цукерки" з м'ясною начинкою
  3. Приготуйте тісто. У миску влийте кефір, вершкове масло і соняшникову олію, всипте борошно. Замісіть тісто.
  4. Розділіть тісто на 8 частин. Кожен шматочок скачайте в кулю.Пиріжки "Цукерки" з м'ясною начинкою
  5. Сформуйте пиріжки. Розкачайте кожну кулю у формі прямокутника дуже тонко. В ряд викладіть три-чотири кульки начинки. Накрийте начинку тістом з одного боку, потім з іншого. Ножем розріжте тісто в порожніх місцях і закріпіть пиріжки по краях.
  6. Викладіть пиріжки на деко. Змастіть їх яйцем за бажанням і посипте кунжутом.Пиріжки "Цукерки" з м'ясною начинкою
  7. Спечіть пиріжки. Розігрійте духовку до температури 180 С. Печіть пиріжки близько 35 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: