Ділюся рецептом приготування смачного і хрусткого салату з капусти

Сьогодні показую як приготувати хрусткий і дуже корисний салат зі свіжої капусти. У ньому дуже багато вітамінів, приготувати його дуже легко, виходить дуже смачно і корисно.

Інгредієнти:

  • Капуста свіжа – 1/2 качана.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1/2 шт.
  • Перець болгарський зелений – 1/2 шт.
  • Сіль – 1 чайна ложка.
  • Соняшникова олія – 100 мл.
  • Цукор – 1 чайна ложка.
  • Оцет 9% – 3 ст ложки.

Приготування:

  1. Молоду капусту нарізаємо тонкою соломкою і перекладаємо в глибокий салатник.
  2. Одну середню морквину натираємо на середній тертці і додаємо до капусти.
  3. Половину червоного і половину зеленого болгарського перцю нарізаємо дрібною соломкою і також додаємо в салатник.
  4. Додаємо одну чайну ложку солі і все добре проминаємо руками, щоб овочі дали свій сік.
  5. Беремо 3 столові ложки 9% оцту і розмішуємо в ньому одну чайну ложку цукру.
  6. Додаємо оцет в салат а також додаємо 100 мл олії і все добре перемішуємо.
  7. Даємо салату настоятися 10-15 хвилин, наш вітамінний салат з капусти і овочів готовий.

Такий салат  дуже смачний і корисний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: