Простий і смачний суп з вермішеллю

Простий і смачний суп з вермішеллю

Простий і смачний суп з вермішеллю особливо полюбляють малята, адже в цьому страва нічого не потрібно пережовувати — їж і насолоджуйся запашними ароматами!

Набір продуктів:

  • курка (будь-які частини птиці) — 500 г;
  •  картопля — 2 шт.;
  • сіль, перець, кріп;
  •  цибуля — 1 шт.;
  • вермішель — 150 г;
  • солодка морква — 2 шт.

Приготування страви:

  1. Поміщаємо в каструлю попередньо оброблені порційні частини птиці, наповнюємо посуд трьома літрами питної води. Додаємо кілька гілочок петрушки, невелику очищену морквину, промиту цибулину разом з лушпинням,  лаврове листя ( 1 шт.).
  2. Відварюємо продукти до готовності м’яса, проціджуємо бульйон. Частини курки відкладаємо на тарілку.
  3. Очищаємо і промиваємо овочі, нарізаємо їх невеликими шматочками, опускаємо в курячий бульйон, приправляємо його сіллю. Варимо суп приблизно 20 хв., потім всипаємо вермішель, додаємо шматочки курки, перчимо страву, додаємо дрібно нарізаний кріп. Акуратно все перемішуємо. Як тільки суп закипить , вимикаємо вогонь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: