Просто згортаю і нарізаю: готую печиво із соковитою яблучною начинкою

Це печиво поєднує в собі чудове пісочне тісто і соковиту яблучну начинку. Така смакова комбінація нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти:

Для начинки:

  • Яблука – 6 шт
  • Цукор – 2-3 ст. ложки
  • Ванільний цукор – 10 г

Для тіста:

  • Кефір – 130 мл
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Жовток – 1
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Вершкове масло – 120 г
  • Цукрова пудра (для присипки)

Приготування:

  1. Яблука вимити, очистити від шкірки і серцевини. Натерти на крупній тертці.
  2. У сковороді розтопити шматочок вершкового масла і висипати туди яблука. Додати цукор, ванільний цукор, перемішати і тушкувати до м’якого стану, безперервно помішуючи, протягом 15 хв.Просто згортаю і нарізаю: готую печиво із соковитою яблучною начинкою
  3. Начинку з яблук перекласти в тарілку, щоб вона охолола.
  4. Вилити в ємність кефір (температура кімнатна), всипати цукор, додати жовток і старанно перемішати.
  5. Борошно просіяти. Додати в нього дрібку солі, розпушувач, холодне масло і почати перетирати руками до консистенції дрібної крихти.
  6. Вилити кефірно-яєчний склад в борошно і замісити тісто. Відправити тісто в пакет і поставити в холодильник на 15 хв.
  7. Розділити тісто на дві частини. Стіл присипати борошном і розкачати пласт тіста (товщина – 3-4 мм). Шпателем підрівняти краї розкатаного пласту тіста.
  8. Розділити яблучну начинку на дві рівні частини. І одну частину рівномірно розподілити по пласту тіста.Просто згортаю і нарізаю: готую печиво із соковитою яблучною начинкою
  9. Скрутити рулет з тіста з начинкою. Розрізати на 7 частин. Аналогічно – з іншою частиною тіста. У нас є 14 заготовок. Застелити пергаментним папером і перекласти на нього заготовки.Просто згортаю і нарізаю: готую печиво із соковитою яблучною начинкою
  10. Можна змастити печиво молочно-жовтковою сумішшю.
  11. Розігріти духовку до 180 град. і відправити туди печиво. Випікати протягом півгодини.Просто згортаю і нарізаю: готую печиво із соковитою яблучною начинкою
Витягти лист з духовки, дати печиву охолонути, присипати цукровою пудрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: