Пташине молоко: курячі котлети в вершковому соусі. Якщо готувати котлети з курки, то тільки так

Курячі котлети в вершковому соусі – це дуже ароматна, м’яка і соковита закуска, яка вам точно сподобається. Приготуйте будь-який гарнір до таких котлет і вийде апетитна і ситна вечеря або обід.

Інгредієнти:

  • фарш курячий, 900 г
  • цибуля і яйце по 1 шт
  • сіль, перець, спеції
  • батон, 4 шматочки
  • сметана або майонез, 3 ст.л
  • вершки жирні або сметана, 200 мл

Приготування:

  1. Батон заливаємо водою і залишаємо розм’якшуватися, потім віджимаємо і додаємо в фарш.
  2. Цибулю натираємо на тертці або подрібнюємо за допомогою блендера, можна дуже дрібно порізати ножем.
  3. Змішуємо фарш з цибулею, батоном, солимо і перчимо, додаємо яйце, спеції за смаком.
  4. Додаємо сметану або майонез, добре перемішуємо до однорідності. Маса виходить не дуже густою, але так і повинно бути.
  5. Розігріваємо олію в сковорідці і столовою ложкою викладаємо масу. Обсмажуємо з двох сторін.Пташине молоко: курячі котлети в вершковому соусі. Якщо готувати котлети з курки, то тільки так
  6. Після того, як всі котлети будуть готові, складаємо їх в сковорідку і заливаємо вершками або сметаною, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: