Пиріг «Шарлотка з капустою»

Ми підготували для вас чудовий рецепт пирога з капустою. За способом приготування він подібний до несолодкої шарлотки. Випічка виходить настільки смачною, що її із задоволенням їдять абсолютно всі.

Маленька порада: чим свіжіший  кефір ви додасте, тим краще підійде шарлотка в духовці.

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно 200 г
  • яйце 3 шт.
  • морква 1 шт.
  • капуста білокочанна 0,5 кг
  • кефір 100 мл
  • майонез 100 мл
  • сода 0,5 ч. л.
  • вершкове масло 30 г
  • сіль за смаком
  • лимонний сік за смаком

Приготування:

  1. Змішайте яйця, кефір, майонез, сіль, соду. Просійте борошно. Замісіть  тісто, викладіть в миску і накрийте рушником.
  2. Наріжте капусту і моркву. Обсмажте їх на сковороді, посоліть і збризніть лимонним соком. Капуста повинна стати м’якою.тісто для шарлотки
  3. Змастіть дно форми для випікання вершковим маслом і посипте борошном. Викладіть менше половини тіста в форму і розрівняйте ложкою.
  4. Зверху викладіть рівним шаром овочі.
  5. Залийте тістом.приготування шарлотки
  6. Відправте страву  в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте пиріг до золотистого кольору приблизно 40-50 хвилин.
    тісто для шарлотки

Дивно, але несолодкий пиріг виходить дуже ніжним. Подавайте його як гарячим, так і холодним. Дуже рекомендуємо його приготувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: