Рецепт італійсько-французького яблучного пирога

Пироги з яблучною начинкою – найбільш популярні. Всі люблять цей десерт, тому з таким гостинцем складно комусь не догодити. Сьогодні ми розповімо, як приготувати легкий смачний яблучний пиріг за рецептом від шеф-кухаря Тетяни Литвинової.

Легкий смачний яблучний пиріг

Інгредієнти:

  • 800 г яблук твердих сортів
  • 75 г волоських горіхів
  • 2 курячих яйця
  • 1 ч. л. розпушувача для тіста
  • 100 г молока
  • 30 г вершкового масла
  • 1/2 ч. л. солі
  • 50 г цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 70 г пшеничного борошна

Приготування:

  1. Спершу наріжте яблука тонкими слайсами. Заздалегідь їх очистіть від шкірки і виріжте  серцевину.яблука
  2. Потім потрібно збити в блендері курячі яйця і, продовжуючи збивати, поступово додати до них цукор, сіль, молоко, ванільний цукор і розтоплене вершкове масло.
  3. Окремо потрібно змішати просіяне борошно з розпушувачем і теж потроху додати до яєчної маси.тісто
  4. Після цього змішайте в мисці яблука і тісто. Руками акуратно перемішайте, щоб не поламати яблучні скибочки, але і в той же час, щоб кожна з них була з усіх боків в тісті.тісто для яблучного пирога
  5. Випікаємо 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. Поки пиріг випікається, подрібніть горіхи. Після закінчення , через півгодини потрібно дістати пиріг. Посипте  його горіхами і знову відправте в духовку на 20 хвилин.
  6. Потім потрібно дочекатися повного охолодження пирога, дістаньте його з форми і щедро полийте солоною  карамеллю. Ось і все, найніжніший яблучний десерт готовий!пиріг з карамеллю

Через те, що в пирозі мінімум тіста і максимум яблучної начинки, він виходить досить дієтичним. Так що можете сміливо готувати його під час схуднення і насолоджуватися чудовим смаком.

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: