Рецепт просять усі. Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками

Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками. Аромат від десерту стоїть просто дивовижний, десерт ідеально виходить і завжди всім подобається.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • тісто листкове, 500 г
  • цукор та вода
  • ягоди свіжі чи заморожені, 250 г
  • цукор, 2 ст
  • крохмаль кукурудзяний, 1 ч. л
  • сік половини лимона
  • вершки збиті, 350 г
  • йогурт натуральний, 250 г
  • пудра цукрова, 3 ст

Приготування:

  1. З тіста розгортаємо кола, змащуємо водою і посипаємо цукром, проколюємо виделкою. Таких кіл має вийти 2 штуки і один з них ріжемо на трикутники, вийде 12 – 14 штук. Також змащуємо водою та посипаємо цукром.Рецепт просять усі. Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками
  2. Випікаємо при 200 градусах близько 15-20 хвилин.
  3. Ягоди змішуємо з цукром та крохмалем, лимонним соком і варимо до густини.
  4. Вершки збиваємо, додаємо цукрову пудру та збиваємо міксером до густого стану.
  5. Додаємо в масу йогурт і збиваємо крем до однорідності.
  6. Формуємо торт у кільці, викладаємо корж, на нього крем ягідний сироп та накриваємо кремом.Рецепт просять усі. Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками
  7. Зверху викладаємо трикутники із запеченого тіста.
  8. Накриваємо торт плівкою та відправляємо в холодильник, щоб він застиг і стабілізувався. Буде достатньо трьох годин.
  9. Забираємо кільце і ріжемо торт порційними шматочками, подаємо до столу.Рецепт просять усі. Торт із листкового тіста зі свіжими ягодами та збитими вершками

Тортик виходить дуже ніжним і м’яким, за бажанням, прикрашайте свіжими або желейними ягодами, шоколадом та пелюстками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: