Рецепт салату з баклажанів і грибів на зиму. Виходить ситним і смачним!

Салат з баклажанів і грибів виходить дуже цікавим, ситним, смачним і поживним. Така заготовка дуже сподобається всій родині .

Інгредієнти:

  • Баклажани – півтора кілограма
  • Болгарський солодкий перець – пів кілограма
  • Ріпчаста цибуля – пів кілограма
  • Свіжі печериці – один кг
  •  сіль – одна стол. ложка
  • Цукор пісок – 150 г
  • Харчовий оцет – 100 мл
  • Олія соняшникова.

Приготування:

  1. Проваріть в воді баклажани протягом 10 хвилин або запечіть в духовці, потім зніміть шкірку і наріжте шматочками.
  2. Ріпчасту цибулю очистіть, поріжте дрібно і обсмажте в олії.
  3. Болгарський перець очистити, нарізати шматочками і обсмажте в олії на максимальному вогні в іншій сковороді.
  4. Шампіньйони промийте і поріжте на скибочки і обсмажте швидко на великому вогні.
  5. Складіть всі підготовлені  продукти в ємність, посоліть, додайте цукор і оцет. Добре все перемішайте.
  6. Проваріть салат після закипання протягом 20 хвилин.
  7. Киплячим розкладіть по стерильним скляним банкам і закатати герметично.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: