Рецепт смачної кабачкової ікри
1 Серпня, 2022

Сьогодні готую кабачкову ікру. Знайшла рецепт кабачкової ікри у маминому зошиті.
Інгредієнти:
- Кабачок – 3 кг.
- Цибуля – 500 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Томатна паста – 200 гр.
- Соняшникова олія – 150 гр.
- Цукор – 100 гр.
- Сіль – 2 ст.л.
- Перець чорний – 1/3 ч.л.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Оцет 9% – 2 ст.л.
Приготування:
- Кабачки почистимо від шкірки, для зручності поріжемо на часточки кабачки та цибулю.

- Перекрутимо на м’ясорубці кабачки, а потім цибулю.

- У відповідну каструлю відправляємо перекручені кабачки і цибулю, додаємо томатну пасту, майонез та олію.
- Ставимо каструлю на вогонь і тушимо 1 годину під закритою кришкою, не забуваючи інколи перемішувати.

- Через відведений час відкриваємо кришку і додаємо цукор, сіль, чорний мелений перець, лавровий лист.
- Перемішуємо і тушкуємо ще 1 годину під кришкою на середньому вогні.

- За 1-2 хвилини до готовності додаємо оцет, розливаємо кабачкову масу відразу гарячою по стерилізованим банкам і закручуємо стерилізованими кришками.

- Банки укутуємо і залишаємо до повного охолодження.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
zhyttia.com.ua






