Рецепт взяла у турецької сусідки. Ці продукти точно є у вас в холодильнику

Рецепт взяла у турецької сусідки. Ці продукти точно є у вас в холодильнику

Капустяний пиріг або запіканка, виходить дуже смачним і ароматним.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста – 500 г;
  • яйця – 3 шт;
  • сіль, перець, зелень;
  • сметана або натуральний йогурт, кефір – 200 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • борошно – 150 г;
  • кунжут.

Процес приготування

  1. Яйця збиваємо трохи віночком, вливаємо сметану або йогурт, кефір на ваш смак. Солимо до смаку, перчимо і додаємо інші спеції, які ви часто використовуєте для овочевих запіканок.
  2. Борошно просіваємо і всипаємо в тісто, вимішуємо віночком до однорідності.
  3. Додаємо розпушувач. Виходить рідке тісто, як для млинців.
  4. Капусту дрібно шаткуємо і змішуємо з зеленою цибулею і кропом. За смаком солимо.
  5. Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо рівним шаром капусту, заливаємо її тістом, намагаючись рівномірно розподілити.
  6. Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо форму і запікаємо страву близько 40 хвилин.
  7. Кунжутом посипайте за смаком і бажанням.
  8. Подаємо зі сметаною та іншими домашніми соусами, дуже смачно з картопляним пюре.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: