Розкішний салат “Ситий Боцман”. Ділюся з вами святковим рецептом!

Дивовижно смачний салатик з червоною ікрою, рибкою і кальмарами!  Ніякої метушні з десятками шарів, з чищенням картоплі, буряка, моркви і тому подібного!

Інгредієнти:

  • Червона риба малосольна – 150 г
  • Кальмари – 2 шт.
  • Ікра червона – 3 ст. ложки без гірки
  • Пармезан – 60 г
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Майонез

Приготування:

Для формування салату я використовую сервірувальне кільце діаметром 11 см.

  1. Обдайте кальмари кип’ятком, перекладіть в миску з холодною водою і акуратно зніміть руками з них шкірку. Варіть 3 хвилини. Охолодіть і наріжте соломкою.
  2. Візьміть червону рибку, поріжте невеликими шматочками.
  3. Натріть сир і варені яйця.
  4. Формуйте салат. У сервірувальне кільце першим шаром викладіть червону рибку, змастіть майонезом, потім покладіть яйця  з сиром.
  5. Кальмари попередньо змішайте з майонезом і викладіть третім шаром. Утрамбуйте ложечкою, рясно посипте пармезаном. В серединку викладіть червону ікру і зніміть сервірувальне кільце.

Приголомшливо смачний салат готовий! А, головне, як швидко і просто!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: