Рибні котлети по-київськи. Хрустка скоринка, а всередині вершкове масло

Мало хто любить рибні котлети, але завдяки цьому рецепту, можна зробити таку страву, яку ви завжди будете готувати, навіть на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • судак, 3 тушки
  • батон, 1 шт
  • кріп
  • масло вершкове, 150 г
  • сіль, перець, приправа для риби
  • цибуля, 2 шт
  • часник, 3 зубчики
  • молоко, 50 мл
  • яйця, 2 шт

Приготування:

  1. Дрібно січемо кріп і змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом до однорідності. Обов’язково солимо.
  2. Викладаємо масу на фольгу або в ємність і відправляємо на 1 годину в морозильну камеру.
  3. Тушки обробляємо і використовуємо філе – перетворюємо в фарш разом з цибулею і часником.
  4. Батон ріжемо шматками і розм’якшуємо в молоці, віджимаємо і подрібнюємо м’ясорубкою або блендером.
  5. Змішуємо фарш з м’якоттю батона, сіллю, білим перцем, спеціями, яйцями.
  6. Фарш повинен дуже добре тримати форму.
  7. Масло виймаємо з морозилки і ріжемо брусочками, укладаємо всередину котлет. Формуємо котлети і паніруємо у збитому яйці і сухарях, які ви можете зробити і самі.
  8. Обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін.Рибні котлети по-київськи. Хрустка скоринка, а всередині вершкове масло
  9. Котлети виходять з таким яскравим вершковим ароматом і смаком, що разом з рибним, це створює прекрасне поєднання. Закуска соковита, м’яка, відмінно поєднується з різними гарнірами і салатами.Рибні котлети по-київськи. Хрустка скоринка, а всередині вершкове масло

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: