Салат “Амурський” з червоної риби та помідорів

Салат «Амурський», на перший погляд, простий, але смак відмінний. Для мене червона риба та помідори найулюбленіше поєднання.

Інгредієнти:

  • слабо солена червона риба – 300 г
  • помідори – 2-3 шт
  • цибулина – 1 шт
  • сіль за смаком
  • чорний перець – за смаком
  • зелень – за смаком

Маринад для цибулі:

  • цукор – 1 ч.л.
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • вода – 2 ст.л.
  • оцет 9% – 2 ст.л.

Приготування:

  1. І так приступаємо, спершу підготуємо цибулю. Цибулю очистимо поріжемо півкільцями, якщо цибулина велика чверть кільцями та маринуємо в маринаді з вказаних інгредієнтів.
  2. Беремо будь-яку малосольну червону рибу, у мене сьомга 300 грам, поріжемо соломкою чи шматочками, як більше подобається. Свіжі помідори поріжемо часточками.
  3. Збираємо салат, в миску кладемо рибу, додаємо помідори, з цибулі зливаємо рідину і додаємо до риби, до речі цибулю маринувати не обов’язково, якщо Ви любите  цибулеву гостроту, можна додати так.
  4. Додаємо сіль та перець за смаком, заправляємо олією, перемішуємо готовий салат.
  5. Перекладаємо в гарний салатник і насолоджуємося. Він не тільки дуже смачний, а й гарно виглядає на святковому столі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: