Салат «Нічка»: чудовий варіант для новорічного столу

Цей салат трохи нагадує всім відомий «Оселедець під шубою». От тільки оселедця тут не буде.

Інгредієнти:

  • 2 середніх буряка
  • 300 г відвареної яловичини
  • жменя чорносливу без кісточок
  • 2 моркви
  • 2 яйця
  • 3-4 середні картоплини
  • майонез

Приготування:

  1. Відварити овочі та яйця до готовності.
  2. Чорнослив запарити крутим окропом  на 20 хвилин. Потім злити рідину, трохи підсушити чорнослив на серветці і нарізати дрібно або прокрутити через м’ясорубку.
  3. Готові овочі та яйця остудити, почистити. Натерти кожен інгредієнт в окрему тарілочку.
  4. М’ясо відварити чи посмажити. Потім нарізати соломкою або розібрати на волокна.
  5. Збираємо салат. На дно тарілки викласти третину чорносливу, потім картоплю, майонез, м’ясо, майонез, моркву, чорнослив, майонез, буряк, чорнослив, майонез та терті яйця зверху.
  6. Якщо хочеться, то можна урізноманітнити салат маринованою або смаженою цибулею.
  7. Прибрати салат у холодильник на 3-4 години, щоб дати страві час настоятися та просочитися.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: