Сирний пудинг з сухофруктами
від Denzhyttya
17 Червня, 2020
Смачний сніданок або вишуканий десерт пропонуємо приготувати за нашим рецептом. Пудинг з кисломолочним сиром, родзинками і курагою неодмінно сподобається вашим домашнім ласунам. Він дуже легко і швидко готується. З простих продуктів ви отримаєте надзвичайно смачний та легкий смаколик.
Інгредієнти для пудингу
- 500 грамів кисломолочного сиру
- 150 грамів родзинок і кураги
- 100 грамів цукру
- 60 грамів вершкового масла
- 50 грамів манної крупи
- 4 курячі яйця
- 3 столові ложки панірувальних сухарів
- цедра 1 апельсина або лимона
- дрібка солі.
Як приготувати пудинг
- Родзинки і курагу залити теплою водою на 15 хвилин, процідити і просушити рушничком чи серветкою. Можна також використовувати чорнослив.
- Жовтки відділити від білків, натерти цедру одного апельсина або лимона і розтопити вершкове масло. Інгредієнти для пудингу підготовлені.
- Кисломолочний сир прокрутити через м’ясорубку або перетерти через сито, додати відділені від білків жовтки, цукор, розтоплене вершкове масло, цедру і манну крупу, все ретельно перемішати.
- Курагу порізану шматочками і родзинки додати до сирної маси, та гарненько все перемішати, щоб родзинки рівномірно розподілились.
- Білки збити до густої, білосніжної піни і акуратно ввести в сирну масу, перемішати. Щоб білки були повітряні і не розтікались, потрібно їх збивати спершу на низькій швидкості, поступово її збільшуючи.
- Форми для випікання змазати вершковим маслом і присипати панірувальними сухариками. Вилити сирну масу.
- Помістити в розігріту духовку на 25 хвилин і випікати при температурі 180º.
Джерело:
jisty.com.ua
Позначки