Сирний торт – 4 яйця, 200 г сиру, 120 г цукру і трохи спритності рук

Сирний торт – 4 яйця, 200 г сиру, 120 г цукру і трохи спритності рук

Простий рецепт допоможе приготувати дуже смачний десерт.

Для приготування тіста вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 120 г;
  • цукор – 120 г;
  • яйця – 4 шт;
  • розпушувач і ванільний цукор – по 1 ч.л;
  • сіль – третина ч.л.

Для приготування крему візьміть:

  • вершки жирні – 250 мл;
  • цукрова пудра – 120 г;
  • сир – 200 г;
  • какао – 1 ст.л.

Змішуємо просіяне борошно з ваніліном і розпушувачем.

Яйця добре збиваємо з цукром до стійкої піни і змішуємо з борошном за допомогою віночка.

Форму для випікання накриваємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо бісквіт протягом 30 хвилин.

Коли корж охолоне, розрізаємо його на 2 частини і отримуємо 2 коржа.

Пудру змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишної і однорідної маси.

Вершки збиваємо до стійкої піни і перемішуємо обидві маси, збиваємо міксером до повітряного крему.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом і посипаємо зверху какао, просіяним через сито. За бажанням, ви можете розтопити молочний або чорний шоколад і прикрасити торт за смаком. У  крем, ви також можете додати  маленькі шматочки чорносливу, попередньо розпарених кип’ятком.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: