Смачний домашній пиріг з капустою

Такий пиріг можна готувати з будь-якою начинкою.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Вода – 200 мл
  • Олія соняшникова – 50 мл
  • Яйце – 1 шт
  • Сіль – 0,5 чайної ложки
  • Цукор – 1 чайна ложка
  • Борошно – 500 гр
  • Дріжджі – 2 чайні ложки

Начинка:

  • Капуста – 500 гр
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Сіль, перець

Приготування:

  1. Готуємо тісто. У ємність де будемо все з’єднувати, наливаємо воду, олію, яйце, цукор, сіль, перемішуємо і ставимо в сторону. У борошно додаємо дріжджі і добре перемішуємо і частинами додаємо в рідину.
  2. Частину вмішали, додаємо решту.
  3. Коли вже складно буде замішувати в ємності, перекладаємо на стіл і вимішуємо до однорідної маси.
  4. Готове тісто ставимо підходити в мультиварку на 40 хвилин.

Поки тісто підходить, готуємо начинку.

  1. У сковорідці з олією обсмажуємо цибулю нарізану півкільцями, коли вона стала м’якою і позолотіла, додаємо моркву, трохи посоліть і готуємо до напівготовності моркви, після додаємо капусту і тушкуємо до готовності. Коли все приготувалося потрібно посолити і поперчити.Смачний домашній пиріг з капустою
  2. Коли тісто підійшло, потрібно його добре обім’яти і розділити на дві частини, одну по-більше, іншу по-менше. Розкачуємо великий шматок тіста, за формою, в якій будемо готувати пиріг.Смачний домашній пиріг з капустою
  3. Розкачане тісто кладемо в деко / форму розподіляючи його по всім бокам, після кладемо начинку і розподіляємо її по всьому пирогу. Розкатуємо другий шматок тіста, щоб накрити зверху, накриваємо, заліплює всі краї, щоб не було порожнечі.Смачний домашній пиріг з капустою
  4. Тепер готовий в формі пиріг затягуємо харчовою плівкою і ставимо на дверцята духовки, нагрітої на 100 С на 20 хвилин, щоб він підійшов.
  5. Після розігріваємо духовку на 180 С і готуємо ще 40 хвилин.Смачний домашній пиріг з капустою

Змащуємо яйцем за 10 хвилин до готовності.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: