Смачний та ніжний салат «Наречений». Страва розкішна: не дарма він такий популярний зараз

Смачний і ніжний салат з консервованою горбушою, розкішна страва яка відмінно поєднується з іншими закусками на святковому столі. Набір продуктів найпростіший і найдоступніший.

Інгредієнти:

  • горбуша консервована, 1 банка
  • яйця відварені, 3 шт
  • картопля варена, 2 шт
  • цибуля та морква по 2 шт
  • зелена цибуля пучок
  • майонез
  • сир, 120 г

Приготування:

  1. Рибу подрібнюємо виделкою, моркву та картопля натираємо на великій тертці, сир – на середній.
  2. Салат формуємо в кільці, над кожним шаром робимо сіточку з майонезу.
    • Перший шар – картопля.
    • Другий шар – рибний.
    • Третій шар – розсипаємо нарізану зелену цибулю.
    • Четвертий шар – терта морква.
    • П’ятий шар – терті яйця.
    • Шостий шар – тертий сир.
  3. Робимо над сиром сіточку з майонезу та прикрашаємо смужками зеленого горошку та червоною рибою, або зробіть декор на свій смак.
  4. Шари можете за смаком солити та перчити.
  5. Накриваємо салат плівкою і відправляємо в холодильник хоча б на 30 – 40 хвилин, щоб страва добре остудилася і трохи просочилася соусом.
  6. Салат виходить з яскравим смаком горбуші, сир його ідеально доповнює і робить оригінальним.

Якщо у вас немає зеленої цибулі, її можна замінити звичайну або мариновану, це додасть салату нових ноток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: