Солодкий дотик смаку: Рецепт торта “Баунті” у домашньому виконанні.

ТОРТ БАУНТІ – неймовірний смак кокосового батончика.

Розкішний домашній торт "Баунті" - справжня райська насолода: простий рецепт шоколадно-кокосового торта, за мотивами знаменитого батончика

Інгредієнти:

Бісквіт:

  • Какао – 50 гр
  • Борошно – 250 гр
  • Цукор – 230 гр
  • Сода – 1,5 ч. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Сіль – щіпка
  • Яйця – 2 шт
  • Кефір – 180 мл.
  • Кава – 1.5 ч. л.
  • Вода (для кави) – 100 мл.
  • Олія – 75 мл.

Начинка:

  • Вершкове масло – 30 гр.
  • Згущене молоко – 180 гр
  • Молоко – 180 мл.
  • Кокос. стружка – 120 гр.

Мус-крем:

  • Шоколад білий – 120 гр
  • Молоко – 60 мл.
  • Кокосова паста – 80 гр
  • Желатин – 8 гр. + 48 мл. хол. води
  • Вершки 33% – 380

Розкішний домашній торт "Баунті" - справжня райська насолода: простий рецепт шоколадно-кокосового торта, за мотивами знаменитого батончика

Приготування:

  1. Просіюємо сухі інгредієнти.
  2. Кефір з’єднуємо содою, сюди ж виливаємо охолоджену каву та олію:
  3. До яєць додаємо сіль, цукор і збиваємо на великій швидкості міксера до білої та пишної маси.
  4. Далі по чергово додаємо сухі інгредієнти та рідкі. Тісто вливаємо формам по 18 см), і випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170-175 градусів у духовці, близько 35-40хв.

Начинка:

  1. у сотейнику з’єднуємо молоко, згущене молоко, і масло.
  2. Відправляємо на плиту і чекаємо, поки маса закипить, потім гарячою рідиною заливаємо кокосову стружку. Даємо їй повністю охолонути.
  3. Перш ніж приготувати мусовий крем потрібно підготувати все до складання торта: підготувати форму з ацетатною плівкою. Кожен бісквіт розрізати на 2 коржі, на дно кільця покласти перший корж. І починаємо приготувати мусовий крем.

Мусовий крем:

  1. Желатин замочити у холодній воді. Гарячим молоком заливаємо шоколад, чекаємо доки він підтопиться і перемішуємо.
  2. Потім до теплої маси відправляємо кокосову пасту і знову перемішуємо. Як маса стала однорідною, вводимо розпущений желатин, також все перемішуємо і залишаємо поки що в стороні.
  3. Охолоджені вершки збиваємо до пишності (до консистенції морозива, що розтануло), далі швидкість міксера знижуємо до мінімуму і тонким струмком вводимо кокосово-шоколадну масу, перемішуємо крем до однорідної консистенції.
  4. Збираємо торт. Корж + одна третина начинки + крем. Прикриваємо другим коржем та повторюємо дії. Зібраний торт прикриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 8 годин.
  5. Покриваємо крем-чизом або шоколадним ганашем, і прикрашаємо за бажанням.

Розкішний домашній торт "Баунті" - справжня райська насолода: простий рецепт шоколадно-кокосового торта, за мотивами знаменитого батончика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: