Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю

Такі смачні, ніжні та м’які хлібці з часником та сиром часто можна купити в піцерії. Але набагато смачніше вони виходять, якщо ви зробите їх удома.

Інгредієнти:

  • мука, 200 г
  • дріжджі сухі, 5 г
  • цукор, 1 ст.л
  • сіль
  • олія соняшникова, 15 г
  • вода тепла, 120 г
  • часник подрібнений, 10 г
  • вершкове масло, 20 г
  • фета, 30 г

Приготування:

  1. У теплу воду всипаємо цукор та дріжджі, перемішуємо.
  2. Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю, частинами всипаємо в рідку основу.
  3. Тісто починаємо вимішувати і додаємо олію.
  4. Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  5. Сир тремо на великій тертці, частину змішуємо з подрібненим часником і вершковим маслом.
  6. Тісто ділимо на кілька частин і розкачуємо в коржики.
  7. Змащуємо часниковою начинкою та посипаємо сиром.Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаюКраще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю
  8. Викладаємо коржик на лист, застелений пергаментом.
  9. Випікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин, дивіться по своїй духовці.Краще, чим піца. Сирно-часниковий хліб: швидкий рецепт до чаю

Коржики виходять повітряними, пишними та ароматними, дуже смачно, якщо подати гарячими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: